Burgery & Steaky
Za velkou louží je Amerika a tam je směsice snad veškerých světových kuchyní. Od Evropy, Asie, až po Austrálii. My si ale ukážeme tu tvrdou Americkou kuchyni, která je pro „Amíky“ typická. Stvoříme nefalšovaný cheddar hamburger se slaninou ze 100% mleté roštěné, uděláme si pravé cibulové kroužky z pivního těstíčka. I takový hambáč z trhaného hovězího masa s relišem a medovo-hořčicovou omáčkou není k zahození!
Hurá na hambáče a steaky !!!!

  • Datum: 2018 /strong>
  • Začátek v 18:00h
  • Čas trváni cca 4h
  • Lektor: Martin Lev
  • Cena 2000,-

Co se bude připravovat:

- Steakové miniburgry s variací zeleniny, dipů a omáček (bulky na hamburgera si vyrobíme sami)
- Americký hamburger s nakládanou slaninou, sýrem, salátem, červenou cibulkou, uzenou omáčkou a majonézou
- Trhaná steaková tortila s roštěnou s tekutým kouřem, cibulovou marmeládou, okurkou a hromadou sýra

- steakové kořeněné hranolky s brambor i zeleniny

- upečeme si vlastní bulky na hamburgra
- vlastní dipy
- ukážeme si steaková koření
- masa vhodná a na steakování a burgry
- uděláme cibulovou marmeládu
- bbq omáčku

Co se naučíte
- těstíčko na kroužky a čím se odlišuje od ostatních
- jak se připravují hamburgery a jejich struktura masa
- co je to reliš
- těsto na bulky

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2018