Americké steaky a masa
Budeme připravovat steaky z býka plemene Charolais CZ a Aberdden Angus US. Ukážeme si, které části masa se hodí na steaky, odkud pochází, kde se nachází a jak se připravují. Máte se na co těšit, protože to bude zážitek. Striplon steak a hamburger jak ho určitě neznáte. Je to kurz plný nevšedních a jedinečných chutí a vůní nejen masa, ale i zeleniny a koření. Přijděte si zasteakovat a my Vás to naučíme!!!
  • Datum: 12.5.2017 / 1.6.2017 /
  • Začátek v 18.00
  • Čas trváni cca 4h

  • Martin Lev
  • Cena 2500,-

Co se bude připravovat:

- Americký nefalšovaný hamburger s čedarem, omáčkou z tekutého kouře a slaninovým chipsem
- Filovaný Striplon steak, batátové pruhy s koriandrem
- Vepřová kotletka, špikovaná jalapeňos, rajčaty, česnekem a kulatou hořčicí
- Pečené banány s čokoládou, chilli a medem


- Upečeme si vlastní bulky na hamburgery
- Řekneme si o druhách mas a jejich přípravách
- Jak marinovat maso
- Použití koření na masa a přílohy

Přílohy

- Batátové pruhy s koriandrem a olivovým olejem
- Bulky na hamburgery se sezamem a hrubou solí
- Pečená červená řepa s bazalkou a sýrem

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

ZMĚNA PRO PŘÍPRAVU JÍDEL, OMÁČEK A PŘÍLOH – VYHRAZENA!!

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2017