Steaky v obraze
Budeme připravovat steaky z býka plemene Charolais CZ a Aberdden Angus US. Ukážeme si, které části masa se hodí na steaky, odkud pochází, kde se nachází a jak se připravují. Máte se na co těšit, protože to bude zážitek. Striplon steak a hamburger jak ho určitě neznáte. Je to kurz plný nevšedních a jedinečných chutí a vůní nejen masa, ale i zeleniny a koření. Přijděte si zasteakovat a my Vás to naučíme!!!
  • Datum: 5.1 /15.1 /29.1 / 8.2 / 16.2/ 2.3./ 7.3/ 13.3/ 16.3/20.3/ 4.4/ 10.4 / 13.4/
    (leden, unor, březen, duben – 2018)
  • Začátek v 18.00
  • Čas trváni cca 3,5 – 4h
  • Martin Lev, Jakub Lev
  • Cena 2600,-

Co se bude připravovat:

- Filovaný Striplon steak s omáčkou ze sečuánského voňavého pepře, kompozice listových salátů s
balsamikem, pečená červená řepa s olivovým olejem, ořechy a mořskou solí
- Americký nefalšovaný hamburger ze sekaného steakového masa, dip z tekutého kouře, slaninou,
majonézou a cibulovou marmeládou
- Vepřová kotleta s kostí, obalená v hrubém mexickém kořením, špikovaná irskou nakládanou slaninou a
rajčaty, podávané s bramborem ve slupce se sýrem a bylinkami a česnekovým olejem
- Pečené banány s čokoládou, chilli a medem


- Upečeme si vlastní bulky na hamburgery
- Řekneme si o druhách mas a jejich přípravách
- Jak marinovat maso
- Použití koření na masa a přílohy

Přílohy

- Brambory ve slupce se sýrem, bylinkami a česnekovým olivovým olejem
- Bulky na hamburgery se sezamem a hrubou solí
- Pečená červená řepa s chilli a ořechy

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

ZMĚNA PRO PŘÍPRAVU JÍDEL, OMÁČEK A PŘÍLOH – JE VYHRAZENA!!

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2018