Steaky & Steaky
Tento druh kurzu je výhradně pro masožrouty a to od A, až do Z. Budeme připravovat steaky z býka, z plemene Charolais (CZ), Aberdden Angus (US). Ukážeme si, ze které části býka maso na steaky pochází, kde se nachází a jak se připravuje. Vysvětlíme si jaké stupně propečenosti se v praxi používají, a jak se nazývají odborně v gastronomii. Steaky jsou čerstvé, připravované výhradně na váš kurz a Vy ho teprve doladíte k dokonalosti. Naučíte se ke steakům připravit i vhodnou přílohu a stejně famózní omáčku nebo studený dip. To vše je připraveno pro tento kurz a pro steakové orgie, které zažijete.
  • Datum: 2.10.2018
  • Začátek v 18.00h
  • Čas trváni cca 3,5h
  • Lektor:Martin Lev
  • Cena 2600,-

Co se bude připravovat:

- Striploin z býka s růžovým pepřem, redukcí z bílého vína a mořské soli, batátové pyré s bylinkami
- Vepřová panenka rolovaná s čerstvý špenátem, nakládanou slaninou a pomerančem, pečené brambory v podmáslí
- Hovězí filovaný oříšek z černého plemena, podávaný s marinovanou červenou řepou a kořeněným lilkem
- Grilovaný ananas s chilli, čokoládou a palmovým cukrem

Přílohy:
- batátové pyré
- brambory pečené v podmáslí
- marinovaná řepa a lilek
- ananas

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

Změna vyhrazena pro úpravu menu a surovin!

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2018