Barevné netradiční steaky
Tento druh kurzu je výhradně pro masožrouty a to od A, až do Z. Budeme připravovat steaky z býka, z plemene Charolais (CZ), Aberdden Angus (US). Ukážeme si, ze které části býka maso na steaky pochází, kde se nachází a jak se připravuje. Vysvětlíme si jaké stupně propečenosti se v praxi používají, a jak se nazývají odborně v gastronomii. Steaky jsou čerstvé, připravované výhradně na váš kurz a Vy ho teprve doladíte k dokonalosti. Naučíte se ke steakům připravit i vhodnou přílohu a stejně famózní omáčku nebo studený dip. To vše je připraveno pro tento kurz a pro steakové orgie, které zažijete.
  • Datum: 4.10.2018/ 23.10.2018/ 13.11.2018/ 20.11.2018 / 29.11.2018 / 13.12.2018
  • Začátek v 18.00h
  • Čas trváni cca 4h
  • Lektor:Martin Lev
  • Cena 2700,-

Co se bude připravovat:

- hovězí neupravovaná roštěná s bylinkovým krémem, růžovým pepřem a rukolovým pestem s parmazánem
- vepřové trhané karé s cibulí, paprikou, česnekem a asijskou ostrou omáčkou
- hovězí filovaný oříšek z býka, silná redukce z variace hub, čerstvého rozmarýnu a bílého vína
- datle a ananas restované s karamelem, ořechy, chilli a mátou

Přílohy:
- zeleninové chipsy
- grilované půlené brambory ve slupce s hrubým kořením a podmáslím
- rolované pečené sýrové horly

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

Změna vyhrazena pro úpravu menu a surovin!

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2018