Barevné světové speciality
Nový speciální kurz zaměřený pro masožravce, který vám poodhalí speciality v širokém gastronomickém světě.
Pečení, grilování i nakládání z Vás udělá mistra grilu a pánve kuchyně. Tento kurz Vás bude opravdu bavit a myslíme si, že i velmi chutnat. Kdo zkusí tento kurz bude mít vzpomínky na celý život :)

  • Datum: 25.9.2019 / 3.10.2019 / 29.10.2019 /13.11.2019 / 4.12.2019 / 16.12.2019/
  • Začátek v 18.00
  • Čas trváni cca 3h
  • Lektor:
  • Cena: 2500,-

Příprava:

- Hovězí steak z býka s hrubým Asádem kořením, redukce ze růžového a zeleného pepře
- Fantastický kebab z mletého masa s černým sezamem,bylinkami, sýrem a paprikou
- Kuřecí trhané Thajské maso s koriandrem, kořenovou zeleninou, chilli omáčkou, zeleným salátem
- Variace křupavé pečené zeleniny s uzeným kouřem

Co se bude připravovat:

-
Cena zahrnuje
Cena zahrnuje

• v ceně jsou nealkoholické nápoje
• receptury
• suroviny
• zapůjčení zástěry

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2019