Česká kuchyně od babičky
Česká kuchyně je lákavá, je jedinečná a je pestrá. Dá se v ní použít nepřeberné množství surovin, koření, masa a ingrediencí. To vše je v nabídce, kterou si můžete vyzkoušet a uvařit v našem kuchařském studiu. Ukážeme si jak se dělají klasické omáčkové základy a koření, které činí českou kuchyni zajímavou. Používání čerstvých bylinek je základ pro kvalitní a dobrou českou kuchyni. Samozřejmostí jsou bylinky, které jsou běžně k sehnání v našich obchodech. Brána do světa vaření se Vám právě otevírá, protože česká kuchyně je jedna z nejsložitějších. Když jí zvládnete, tak už Vás nic nezastaví!!!
Těším se na vaření s Vámi a zasvětím Vás do tajů české kuchyně při sklence dobrého českého vína, které budeme používat nejen do skleniček, ale i do pánviček.
  • Datum:2016
  • Začátek v 18:00 
  • Čas trváni cca 4h
  • Lektor:
    Martin Lev
  • Cena 1900,-

Co se bude připravovat:

- Domácí kaldon s muškátovými knedlíčky a zeleninou
- Svíčková na smetaně se špikovaným hovězím ořechem, karlovarský knedlík a bylinkami
- Rolované žebro s listovým špenátem, nakládanou slaninou a jarní cibulkou, pečená bramborová kaše se sýrem
- Koblížky s jahodami a tvarohem, cukrová čepice

Co se naučíte
- zeleninové základy, cibulové základy
- používání směsí koření
- špikování masa, nakládání masa na omáčkové základy
- dochucování omáček během vaření
- čerstvé bylinky a jejich použití
- jednoduchý dezert s obměnami

Přílohy
- karlovarský knedlík
- bramborové lokše
- český dezert

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2017