Česká babička
Česká kuchyně je lákavá, je jedinečná a je pestrá. Dá se v ní použít nepřeberné množství surovin, koření, masa a ingrediencí. To vše je v nabídce, kterou si můžete vyzkoušet a uvařit v našem kuchařském studiu. Ukážeme si jak se dělají klasické omáčkové základy a koření, které činí českou kuchyni zajímavou. Používání čerstvých bylinek je základ pro kvalitní a dobrou českou kuchyni. Samozřejmostí jsou bylinky, které jsou běžně k sehnání v našich obchodech. Brána do světa vaření se Vám právě otevírá, protože česká kuchyně je jedna z nejsložitějších. Když jí zvládnete, tak už Vás nic nezastaví!!!
Těším se na vaření s Vámi a zasvětím Vás do tajů české kuchyně při sklence dobrého českého vína, které budeme používat nejen do skleniček, ale i do pánviček.
  • Datum: 2018
  • Začátek v 18:00 
  • Čas trváni cca 4h
  • Lektor:
    Martin Lev
  • Cena 2300,-

Co se bude připravovat:

- Dýňová polévka s bazalkou a oříšky
- Svíčková na smetaně se špikovaným hovězím ořechem, karlovarský knedlík a petrželkou
- Krocaní rolovaná prsíčka s jemnou nádivkou z bylinek a slaniny, škvarková domácí lepenice
- Pečené jablko s brusinkami, vanilkou a slivovicí

Co se naučíte
- zeleninové základy, cibulové základy
- používání směsí koření
- špikování masa, nakládání masa na omáčkové základy
- dochucování omáček během vaření
- čerstvé bylinky a jejich použití
- jednoduchý dezert s obměnami

Přílohy
- karlovarský knedlík
- bramborové lokše
- český dezert

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2018