Český chalupář
Česká kuchyně je lákavá, je jedinečná a je pestrá. Dá se v ní použít nepřeberné množství surovin, koření, masa a ingrediencí. My se zaměříme na naší národní českou klasiku.
Těšíme se na vaření s Vámi a zasvětím Vás do tajů české kuchyně při sklence dobrého českého vína, které budeme používat nejen do skleniček, ale i do pánviček.
  • Datum: 9.10.2018
  • Začátek v 18:00 
  • Čas trváni cca 3,5h
  • Lektor:
    Martin Lev
  • Cena 2300,-

Co se bude připravovat:

- tradiční kulajda a houbami, vejcem a čerstvým koprem, zakápnuté smetanou
- staročeský králík na smetaně s tymiánem a kapkami bílého vína, žemlové domácí blbouni, brusinky
- kachní trhané maso s cibulí a česnekem, zamotané do bramborvého těsta, podávané s červeným zelím a cibulkou

Co se naučíte
- zeleninové základy, cibulové základy
- používání směsí koření
- špikování masa, nakládání masa na omáčkové základy
- dochucování omáček během vaření
- čerstvé bylinky a jejich použití
- netradiční recepty

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2018