Česká kuchyně 1
Česká kuchyně je lákavá, je jedinečná a je pestrá. Dá se v ní použít nepřeberné množství surovin, koření, masa a ingrediencí. My se zaměříme na naší národní českou klasiku.
Těšíme se na vaření s Vámi a zasvětím Vás do tajů české kuchyně při sklence dobrého českého vína, které budeme používat nejen do skleniček, ale i do pánviček.
  • Datum: 31.5.2017
  • Začátek v 18:00 
  • Čas trváni cca 4h
  • Lektor:
    Martin Lev
  • Cena 1900,-

Co se bude připravovat:

- králík na smetaně, žemlové blbouni, brusinky
- motaný ptáček se slaninou, vejcem, okurkou, potřený hořčicí podávaný s máslovou rýží
- plněné vepřové karé,pečené na pivu, kofitovaný česnek, podávané s květákovým pyré
- skořicové lívanečky s ořechy a karamelem

Co se naučíte
- zeleninové základy, cibulové základy
- používání směsí koření
- špikování masa, nakládání masa na omáčkové základy
- dochucování omáček během vaření
- čerstvé bylinky a jejich použití
- netradiční recepty

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2017