Česká prababička
Naučíme Vás základy české kuchyně s láskou a pílí, bude to Vaše nová láska v nádobě s dvěma ušima a velkou poklicí. Česká kuchyně je velmi náročná a málo prozkoumaná , byť z jednoduchých surovin , ale složité přípravy. My Vám ukážeme, jak se k tomu jednoduše dopracujete a s nadhledem zvládnete i jihočeskou pravou kulajdu z lesních hub….
Česká bašta je opravdu skvost mezi všemi kuchyněmi světa a my si to ukážeme. Společně toho docílíme při dalším kurzu v našem kuchařském studiu Šelma v kuchyni.
  • Datum: 5.3.2020
  • Začátek v 18:00
  • Čas trváni cca 4h
  • Lektor:
    Martin Lev
  • Cena 2300,-

Co se bude připravovat:

- Kulajda s houbami a zastřeným vejcem
- Vesnické kuře na paprice se smetanou, žemlové knedlíky
- Hovězí líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou, batátové pyré s máslem

Co se naučíte
- ukážeme si přípravu zastřených vajec
- vysvětlime si základní druhy polévek
- naučíme se základ na černou omáčku
- dochucování vínem a bylinek
- ukážeme si jak připravit žemlové knedlíky

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2020