Cukrářský svět

Naučíte se kouzlit s karamelem, mandlovým těstem a hromadou cukru, mouky a vajec. To vše ve spojení s naším mistrem cukrářským bude nevšední zážitek, který jistě oceníte. Pojďte s námi za tajemstvím sladkého světa a poznejte nepoznané.

  • Datum:2015
  • Začátek v 17.30h
  • Čas trváni cca 4h
  • Lektor:Petr Procházka, Martin Lev
  • Cena 1600,-

Co se bude připravovat:

Banánovo-čokoládové Cake Pops (dortové lízátka obalená v čokoládě)
Višňový francouzský pie s mandlemi a čokoládovou hoblinou
Ananasová raviola s kokosovým mousse a redukcí z červeného pomeranče
Klasický větrník s fodánem a karamelovou šlehačkou


Co se naučíte
- jednoduchá výroba dortových lízátek
- těsto na různorodé pie
- různé varianty mousse
- odpalované těsto a jeho využití
- zacházení s ovocem a využití v cukrářském světě
- náplň do větrníků a věnečků

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje a víno
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2017