Degustační kurz steaků
Budeme připravovat steaky z býka plemene Charolais CZ a Aberdden Angus US. Ukážeme si, které části masa se hodí na steaky, odkud pochází, kde se nachází a jak se připravují. Máte se na co těšit, protože to bude zážitek. Budeme Vám připravovuat degustační menu s povídáním a zajímavostmi ze světa steaků, dipů a speciálních příloh. Bude si sami hodnotit své masa, steaky a jejich chutě. Přijďte si vyzkoušet netradiční zážitek propojený s chutí vína a dalších ingrediencí
  • Datum:11.11.2015
  • Začátek v 18.00
  • Čas trváni cca 3,5h

  • Martin Lev
  • Cena 2200,-

Co se bude připravovat:

- Hovězí pupek
- Hovězí žebra ve vakuu
- Filovaný NY Strip steak
- Hovězí tatarský biftek a jeho rozmanitost
- Selečí panenka s parmasánovým obalem

Omáčky
- vinná redukce
- houbová omáčka z lesních hub a čerstvého rozmarýnu
- caparová omáčka se smetanou
- studený dipy


-
Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2017