Provencálská kuchyně
Francouzská kuchyně je pestrá, fajnová a velice kreativní. Můžete kouzlit od začátku až do konce a stále je co poznávat a co vařit a pořád není konec. Můžeme pracovat se zeleninou, masem, vínem, bylinkami, kořením a dalšími skvělými ingrediencemi. My si ukážeme něco z klasické francouzské kuchyně. Upečeme si kuřátko se zeleninou a šafránem, francouzskou specialitu rillettes s červeným vímem a další jednoduché, ale efektivní pokrmy, které Vás určitě uchvátí.
  • Datum: 27.6.2019
  • Začátek v 18.00h
  • Čas trváni cca 3,5
  • Lektor:
    Martin Lev
  • Cena 2400,-

Co se bude připravovat:

- cibulový quiche se slaninou, krémovou smetanou, vejcem a goudou
- provensálské kuře se zeleninou, šafránem a levandulí
- rillettes s vepřového masa, žampiónů a červeného vína a bylinek

Co se naučíte
- základ na kohouta a použití vína
- které sýry se dají použít v kuchyni
- kombinace ovoce, cukru a sýru

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje a víno
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

ZMĚNA A ÚPRAVA SUROVIN VYHRAZENA!

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2019