Grilování s láskou
Náš kurz „Grilování s láskou“ je určen pro milovníky grilování a pečení, masa, zeleniny a všeho co se hodí na gril. Naučíte se používat marinády, dipy, láky a dresinky. Ukážeme si přípravu masa před grilováním a řekneme si vše o tom jak úspěšně připravit kuřecí křidélka, hovězí steak, žebírka tak i parádní křupavý salát s dresinkem, který si sami uděláte. Tak hurá do našeho studia plného vůně grilovacího koření a pochoutek, které určitě rádi vyzkoušíte s Vašimi přáteli.
  • Datum: 13.5.2015
  • Začátek v 18.00h
  • Čas trváni cca 3,5h
  • Lektor:
    Martin Lev, Jakub Lev
  • Cena 2200,-
[fb_like]

Co se naučíte
- Pravé Americké hamburgery se slaninou, čedarem, cibulí a salátem
- Pečená vepřová žebírka s marinádou z černého piva, česneku a hrubým kořením
- Suprime špikovaný sušeným rajčetem,rozmarýnem a hořčicovo-medová omáčka
- Cesar salát s Cajunským masem a slaninkou

- jaké maso kupovat na grilování
- připravovat luxusní žebírka, kuřecí křidílka a svojí jedinečnou BBQ omáčku
- jaká masa jdou spolu kombinovat a míchat
- jak masa marinovat, nakládat a perfektně připravit na grilování
- jaké si můžete připravit dipy, salsy a jiné studené omáčky
- jak si připravit čerstvou zeleninu na pečení a jak jí ochutit do plamenů ohně
- rychlou a jednoduchou přípravu letních salátů z čerstvých surovin a přípravu zálivek

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje a víno
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2017