Steak & Burger
Náš kurz „Grilování s láskou“ je určen pro milovníky grilování a pečení, masa, zeleniny a všeho co se hodí na gril. Naučíte se používat marinády, dipy, láky a dresinky. Ukážeme si přípravu masa před grilováním a řekneme si vše o tom jak úspěšně připravit kuřecí křidélka a hamburgrech. Tak hurá do našeho studia plného vůně grilovacího koření a pochoutek, které určitě rádi vyzkoušíte s Vašimi přáteli.
  • Datum: 13.9.2018/ 6.11.2018
  • Začátek v 18.00h
  • Čas trváni cca 3,5h
  • Lektor:
    Martin Lev, Jakub Lev
  • Cena 2300,-
[fb_like]

Co se naučíte

- Pořádná hovězí roštěná z býka, redukce z lesních hub a tymiánu, zeleninové chipsy
- Americký hamburger s cibulovou marmeládou, slaninou, čedarem, cibulí, salátem a majonézou
- Kuřecí křupevé křídla v limetkové marinádě s koriandrem, medem, chilli a sezamem

- jaké maso kupovat na grilování
- připravovat luxusní kuřecí křidílka
- cibulové kroužky
- jaká masa jdou spolu kombinovat a míchat
- jak masa marinovat, nakládat a perfektně připravit na grilování
- jaké si můžete připravit dipy, salsy
- upečeme si bulky na hamburgera

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2018