Italská kuchyně
Italská kuchyně to jsou těstoviny, rajčata, olivy, mušle, pizza, ryby a spousta dalších dobrot. Italská kuchyně je lehká, stravitelná a plná chutí a barev. Z některých pokrmů je cítit moře, z jiných zase spoustu bylinek nebo máte plnou kuchyň od mouky z kvalitní přípravy těstovin. Náš kurz bude ve znamení a spojení celé této škály surovin. Použijeme hromadu bylinek a ještě si připravíme klasický italský dezert. Dýchne na Vás kus Itálie se vším všudy. A pro toto Vás zvu na kurz vaření křížem krážem po slunné Itálii.
  • Datum: 12.4.2017
  • Začátek v 18.00h
  • Čas trváni cca 4h
  • Lektor:Martin Lev
  • Cena 1900,-

Co se bude připravovat:
-       Bruschetta s kachními játry, ořechy a tymiánem
-       Lasagne s masem, bazalkou, rajčaty a lilkem, zapečené smetanovým bešamelem
-       Černé rissoto s bílým vínem, šalotkou, krevetami a citrónovou trávou
-       Maritozzi

Co se naučíte
-       naučíme se připravit italské speciality
-       probereme druhy rýže
-       použití bylinek, oliv a ovoce v Italské kuchyni
-       dezert, který je opravdu lehký a který Vás potěší i na duši

Cena zahrnuje
-       v ceně jsou nealkoholické nápoje
-       receptury
-       suroviny
-       zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2017