Italské masné lahůdky
Speciální membránové vaky Meatlux Vám umožní výrobu sušených masných lahůdek v běžné lednici, jakou najdete v každé domácnosti.
Experimentovali jsme i s lososem, to bylo opravdu zajímavé a povedlo se!
Více informací najdete na webových stránkách firmy: meatlux.cz

Na tento kurz se nevztahují žádné vouchery a dárkové kupóny prodané nebo vystavené studiem Šelma v kuchyni!!!!

  • Datum:25.2.2017/ 25.3.2017/ 22.4.2017
  • Začátek v 18.00
  • Čas trváni cca 3h
  • Lektor: člen firmy Meatlux
  • Cenu a obsazenost na : www.meatlux.cz office@meatlux.cz

Příprava:
Kachní prosciutto
Pancetta Arrotolata
Lonzino – sušená šunka

Co se bude připravovat:

Kurz přípravy italských masných lahůdek a staření masa suchou cestou, v podmínkách běžné domácnosti.


Naučíte se:

• Druhy masa vhodné k nakládání a následně k sušení, druhy masa vhodné ke staření, doporučená hmotnost masa a správné opracování masa před nakládáním.
• Vhodné koření a další přípravky, receptury nakládacích láků a suchých nakládacích směsí.
• Hygiena při výrobě sušených masných výrobků, teplotní podmínky nutné k sušení a staření masa v Meatlux vacích
• Vysvětlení procesu sušení/ staření masa v Meatlux vacích, doba nutná k sušení a dosažení ideální ztráty vody u hotového sušeného produktu u jednotlivých druhů výrobků, které budou předmětem kurzu.


-
Cena zahrnuje
Cena zahrnuje

• v ceně jsou nealkoholické nápoje
• receptury
• suroviny
• zapůjčení zástěry
• každý účastník kurzu si odnese 2 Meatlux vaky

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2017