Žebra & Křídla
Nový speciální kurz zaměřený pro masožravce, který vám poodhalí speciality od kosti. Žebra vepřové, žebra hovězí, křídla kuřecí i křídla krůtí. Marinády, omáčky, dipy a bylinky to je to oč tu běží :)
Pečení, grilování i nakládání z Vás udělá mistra grilu i kuchyně. Tento kurz Vás bude opravdu bavit a myslíme si, že i velmi chutnat. Kdo zkusí tento kurz bude mít vzpomínky na celý život :)

  • Datum: 18.10.2018
  • Začátek v 18.00
  • Čas trváni cca 3h
  • Lektor:
  • Cena: 2300,-

Příprava:

- Kuřecí křidélka v medovo-zázvorovém kabátku s česnekem a chilli
- Krůtí křidélko v bbq omáčce s koriandrem a černou solí
- Hovězí kouřová žebírka s omáčkou z červeného vína a divoké zeleniny
- Vepřová žebra s hořčicovo-karamelovou marinádou s barevným pepřem, černým pivem a sezamem

Co se bude připravovat:

Kurz přípravy italských masných lahůdek a staření masa suchou cestou, v podmínkách běžné domácnosti.


Naučíte se:

Marinování mas
Dipy, omáčky, marinády
Koření, které používat
Variace olejů a bylinek


-
Cena zahrnuje
Cena zahrnuje

• v ceně jsou nealkoholické nápoje
• receptury
• suroviny
• zapůjčení zástěry
• každý účastník kurzu si odnese 2 Meatlux vaky

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2018