Maďarská kuchyně – nové
Maďarská kuchyně – krásný, barevný kurz, plný chutí, vůní a svěžesti.
Tento kurz je opravdový skvost Evropy a stojí za to si ho vyzkoušet.
Zelí, klobásy, maso a čerstvá zelenina, doplněná o rozmanité voňavé koření to je Maďarsko.
Dobrá kombinace těchto surovin se velmi dobře doplňuje a vytváří neodolatelný chuťový zážitek.
Rádi Vás přivítáme u nás ve studiu Šelma v kuchyni na našem novém kurzu maďarské kuchyně, který jsme pro Vás připravili a rádi Vás naučíme tyto skvělé pokrmy.

  • Datum:13.9.2017
  • Začátek 18h
  • Čas trváni cca 4h
  • Lektor:
    Martin Lev, Jakub Lev
  • Cena 2000,-
[fb_like]

Co se naučíte
- Halászle se zeleninou, bylinkami a bílým pečivem
- Erdélyi rakott káposzta – kysané zelí pečené s masem, klobásou a rýží, zalité smetanou
- Székelygulyás s haluškami
- Éleky – smažené sladké propletence

- jak pracovat s kořením
- jak připravit jehně na oheň a jak do hrnce
- kombinace ryb, zeleniny a bylinek
- které maso se hodí na minutky a které na omáčky a delší vaření

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2017