Vietnamská kuchyně je z velké části zastoupena zeleninou, ovocem, bylinkami, masem a rýží, proto je velmi lehce stravitelná, zdravá a výživná. Vietnamská jídla jsou barevná a jídelníček je opravdu velmi pestrý. Polévka pho, kde se horký vývar dokonale mísí s nudlemi a nahrubo nasekanou zeleninou je opravdu vynikající, Tôm rang thit ba chi: vepřové maso s krevetami, smažené nudle s výhonky mungo, banánové bochánky s meduňkou. Tak pojďte si zavařit Asii jak jí neznáte
- Datum: 9.5.2018
- Začátek 18h
- Čas trváni cca 4h
- Lektor:Martin Lev, Jakub Lev
- Cena 2200,-
[fb_like]
Co se naučíte
- Polévka PHO s nudlemi, zeleninou a masem
- Vepřové tenké plátky s krevetami, citrónovou trávou, zelenou cibulkou a ananasem
- Smažené skleněné nudle s klíčky mungo, hovězím masem, limetkou, chilli a česnekem
- Banánový dezert s meduňkou a kokosovým mlékem
Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje a víno
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia
Názor na kurz
Powered by Facebook Comments