Vietnamská kuchyně
Vietnamská kuchyně je z velké části zastoupena zeleninou, ovocem, bylinkami, masem a rýží, proto je velmi lehce stravitelná, zdravá a výživná. Vietnamská jídla jsou barevná a jídelníček je opravdu velmi pestrý. Polévka pho, kde se horký vývar dokonale mísí s nudlemi a nahrubo nasekanou zeleninou je opravdu vynikající, Tôm rang thit ba chi: vepřové maso s krevetami, smažené nudle s výhonky mungo, banánové bochánky s meduňkou. Tak pojďte si zavařit Asii jak jí neznáte :)

  • Datum: 11.4.2017
  • Začátek 18h
  • Čas trváni cca 4h
  • Lektor:Martin Lev, Jakub Lev
  • Cena 2000,-
[fb_like]

Co se naučíte

- Polévka PHO s nudlemi, zeleninou a masem
- Vepřové tenké plátky s krevetami TOM RANG THIT BA CHI
- Smažené nudle s klíčky mungo, hovězím masem a pečenou limetkou
- Banánový dezert s meduňkou a kokosovým mlékem

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje a víno
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2017