Laos, Kambodža,Thajsko
Asijská kuchyně je z velké části zastoupena zeleninou, ovocem, bylinkami, masem, rybami a rýží, proto je velmi lehce stravitelná, zdravá a výživná. Jídla jsou barevná, čerstvá a velmi netraiční. Jídla, které budeme připravovat jsou rychlá, plná chutí a barev, velmi dobře stravitelná a použité ingredience se lehce seženou ve všech dostupných obchodech. Tak pojďte si zavařit Asii tak jak jí neznáte :)

  • Datum:18.9.2018
  • Začátek 18h
  • Čas trváni cca 4h
  • Lektor:Martin Lev, Jakub Lev
  • Cena 2300,-
[fb_like]

Co se naučíte

- Mořská ryba s chilli, limetkou, čerstvou zeleninou, bylinkami v ananacovém košíčku – Thajsko
- Hovězí obalené nudličky s pomerančovou kůrou a růžovým papřem v sametovém obalu z hovězí šťávy – Kambodža
- Kuřecí bochánky s kokosovým krémem s arašídy, zázvorem a bazalkou, jasmýnová rýže – Laos

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2018