Indonésie, Singapur, Indie
Jihovýchodní Asie je chutná, barevná a velice oblíbenákuchaně. Používání kvalitních a autentických surovin je základem pro dobré a chutné recepty, které Vám chceme ukázat a naučit. Indická, Singapurská i Indonéská kuchyně je bohatá na zeleninu, maso, ryby a ovoce. Koukneme pod pokličku těchto kuchyní a uvidíte jak je zábavná, chutná a jednoduchá v přípravě na Váš stůl.
  • Datum: 2018
  • Začátek v 18.00h
  • Čas trváni cca 4h
  • Lektor:Martin Lev
    Martin Lev,
  • Cena 2200,-

Co se bude připravovat:

- Balijské kuře s mangem, kokosovým mlékem, mátou a ořechy – Indonésie
- Vepřová grilovaná žebírka v černé fazolové omáčce se zázvorem a palmovým cukrem – Singapur
- Madurai masana s kuřecím masem, koriandrem, fenyklem a limetkou – Indie

Co se naučíte

- koření jaké se používá v Asii
- jak se pracuje s citrónovou trávou a bylinkami v Asii
- naučíte se kobinovat neobvyklé ingredience

Přílohy
- jasmínová rýže
- ovoce, zelenina

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2018