Korejská a Japonská kuchyně
Korejská a Japonská kuchyně je chutná, barevná a velice oblíbená. Používání kvalitních a autentických surovin je základem pro dobrou a chutnou Korejskou kuchyň. Korejská kuchyně je bohatá na zeleninu, maso a ovoce. Koukneme pod pokličku Korejské a Japonské kuchyně a uvidíte jak je zábavná, chutná a jednoduchá v přípravě na Váš stůl.
  • Datum:16.9.2015/
  • Začátek v 18.00h
  • Čas trváni cca 4h
  • Lektor:Martin Lev
    Martin Lev,
  • Cena 2000,-

Co se bude připravovat:

- Bo Ssam
- Galbi jjim
- Kuřecí kari s citrónovou trávou, bazalkou a cuketou
- Phad Khing

Co se naučíte

- koření jaké se používá v Korei a jaké v Japonské
- co je základem pro Korejskou kuchyň
- jak se pracuje s citrónovou trávou a bylinkami v Asii
- naučíme se karamel a pracování s karamelem

Přílohy
- nudle thajské
- jasmínová rýže
- smažené nudle

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2017