Řecká kuchyně
Řecko, ostrovy, pevnina a speciality, které jinde neochutnáte. Řecko je země vynikajícího jídla a specialit z moře i z pevniny. Uvaříme si skvosty této země a pochutnáme si na od začátku až do konce. Z autentických ingrediencí si připravíme tzatziki, moussaku s rajčat, lilku a masa, gyros se zeleninou a domácími hranolky, maso pečené s paprikami, olivami a červenou cibulí, plněné cukety se salátovým sýrem, capari a smetanou. Hurá na chvilku zapomenout na realitu a oddejte se pohádce!!

  • Datum: 3.5.2017
  • Začátek v 18:00 
  • Čas trváni cca 4h
  • Lektor: Martin Lev
  • Cena: 1900,-

Co se bude připravovat:

- Moussaka s lilkem, rajčaty, masem a čerstvou bazalkou
- Kalamáry plněné sýrem, vejci, bylinkami a česnekem
- Gyros v pita chlebu s hranolky, zeleninou a tzatziki
- Fíky s karamelem, pomerančem a meduňkou

Co se naučíte

Přílohy

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2017