Řecká kuchyně
Řecko, ostrovy, pevnina a speciality, které jinde neochutnáte. Řecko je země vynikajícího jídla a specialit z moře i z pevniny. Uvaříme si skvosty této země a pochutnáme si na od začátku až do konce. Z čerstvých ingrediencí si připravíme tzatziki, moussaku s rajčat, lilku a masa, gyros se zeleninou a domácími hranolky, maso pečené s olivami, tymiánem a cibulkami a sušenými rajčaty. Hurá na chvilku zapomenout na realitu a oddejte se pohádce!!

  • Datum: 3.1.2018/ 20.2.2018/ 4.3.2018/ 19.3.2018/25.3 od 11h/3.5 / 29.5/ 25.6.2018
  • Začátek v 18:00 
  • Čas trváni cca 4h
  • Lektor: Martin Lev
  • Cena: 2250,-

Co se bude připravovat:

- Moussaka s lilkem, rajčaty, masem a čerstvou bazalkou
- Gyros z vepřového masa v pita chlebu s domácími hranolky,čerstvou zeleninou a tzatziki
- Řecké citrónové kuře s tymiánem, cibulkami, pečenými brambůrky ve slupce, olivami a sušenými rajčaty
- Fíky marinované s karamelem, pomerančem a meduňkou

Co se naučíte

Přílohy

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

-změna surovin nebo receptů je možná a vyhruzujeme si právo na případnou změnu
 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2018