Řecká ostrovní kuchyně
Řecko, ostrovy, pevnina a speciality, které jinde neochutnáte. Řecko je země vynikajícího jídla a specialit z moře i z pevniny. Uvaříme si skvosty této země a pochutnáme si na od začátku až do konce. Z čerstvých ingrediencí si připravíme tzatziki, spanakopitu se špenátem, smetanou a sýrem, gyros se zeleninou a domácími hranolky. Hurá na chvilku zapomenout na realitu a oddejte se pohádce!!

  • Datum: 4.1.2019/ 8.2.2019 / 20.2.2019/ 12.3.2019/ 26.3.2019
  • Začátek v 18:00 
  • Čas trváni cca 4h
  • Lektor: Martin Lev
  • Cena: 2300,-

Co se bude připravovat:

- Spanakopita se smetanovým listovým špenátem, sýrem a bylinkami
- Gyros z vepřového masa v pita chlebu s domácími hranolky a čerstvou zeleninou
- Kuřecí šťavnaté souvlaki se sušenými rajčaty a olivami
- Domácí řecké tzatziki

Co se naučíte

Přílohy

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

-změna surovin nebo receptů je možná a vyhruzujeme si právo na případnou změnu
 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2019