Kurzy

Česká prababička
Naučíme Vás základy české kuchyně s láskou a pílí, bude to Vaše nová láska v nádobě s dvěma ušima a velkou poklicí. Česká kuchyně je velmi náročná a málo prozkoumaná , byť z jednoduchých surovin , ale složité přípravy. My Vám ukážeme, jak se k tomu jednoduše dopracujete a s nadhledem zvládnete i jihočeskou pravou Continue Reading
Steak, trhané maso & Kuře
Tento druh kurzu je výhradně pro masožrouty a to od A, až do Z. Budeme připravovat steaky, ukážeme si, ze které části býka maso na steaky pochází, kde se nachází a jak se připravuje. Vysvětlíme si jaké stupně propečenosti jsou a jak se v praxi používají. Steaky jsou čerstvé, připravované výhradně na váš kurz a Continue Reading
Polévkový glóbus světa
Polévka je grunt, polévka je to co na stole nesmí chybět, polévka je začátek dne, polévka je prostě základ! Naučíme Vás polévky z celého světa. Začneme v Asii pak skočíme do Evropy a zastavíme se i v Americe. Pojdte si zavařit a ochutnat různé polévky, husté, vývarové, zeleninové i masité. Kurz, který si říká o Continue Reading