Kurzy

Maďarská kuchyně – nové
Maďarská kuchyně – krásný, barevný kurz, plný chutí, vůní a svěžesti. Tento kurz je opravdový skvost Evropy a stojí za to si ho vyzkoušet. Zelí, klobásy, maso a čerstvá zelenina, doplněná o rozmanité voňavé koření to je Maďarsko. Dobrá kombinace těchto surovin se velmi dobře doplňuje a vytváří neodolatelný chuťový zážitek. Rádi Vás přivítáme u Continue Reading
Speciality z dýně „Dýňování“
„Dýňování“ Kurz vaření a připravování dýní je velmi oblíbený kurz podzimního času. Dozvíte se vše o přípravě dýní a její přípravy pro skvělé a jedinečné pokrmy z tohoto plodu. Kombinace koření, cukru, bylinek, chilli a třeba i medu je pro dýni nezbytnou součástí, která z ní udělá královnu podzimní kuchyně. Co se naučíte Menu a Continue Reading
Grilování s láskou
Náš kurz „Grilování s láskou“ je určen pro milovníky grilování a pečení, masa, zeleniny a všeho co se hodí na gril. Naučíte se používat marinády, dipy, láky a dresinky. Ukážeme si přípravu masa před grilováním a řekneme si vše o tom jak úspěšně připravit kuřecí křidélka, hovězí steak, žebírka tak i parádní křupavý salát s Continue Reading
Steaky a fláky světa
Tento druh kurzu je výhradně pro masožrouty a to od A, až do Z. Budeme připravovat steaky z býka, z plemene Charolais (CZ), Aberdden Angus (US). Ukážeme si, ze které části býka maso na steaky pochází, kde se nachází a jak se připravuje. Vysvětlíme si jaké stupně propečenosti se v praxi používají, a jak se Continue Reading
Vietnamská kuchyně
Vietnamská kuchyně je z velké části zastoupena zeleninou, ovocem, bylinkami, masem a rýží, proto je velmi lehce stravitelná, zdravá a výživná. Vietnamská jídla jsou barevná a jídelníček je opravdu velmi pestrý. Polévka pho, kde se horký vývar dokonale mísí s nudlemi a nahrubo nasekanou zeleninou je opravdu vynikající, Tôm rang thit ba chi: vepřové maso Continue Reading