Kurzy

Degustace steaků – V.I.P.
Tento kurz je speciální a je určen pro ty, kteří nechtějí vařit, ale chtějí pouze ochutnávat a nechat se hýčkat specialitkami, které Vám budeme připravovat přímo před Vámi. Kurz je zaměřen na speciality z masa a doplněn o netradiční přílohy, omáčky a dipy! Tento kurz je specifický a opravdu tvořený pouze pro Vás na míru. Continue Reading
Maďarský speciál
Maďarská kuchyně – krásný, barevný kurz, plný chutí, vůní a svěžesti. Tento kurz je opravdový skvost Evropy a stojí za to si ho vyzkoušet. Zelí, klobásy, maso a čerstvá zelenina, doplněná o rozmanité voňavé koření to je Maďarsko. Dobrá kombinace těchto surovin se velmi dobře doplňuje a vytváří neodolatelný chuťový zážitek. Rádi Vás přivítáme u Continue Reading
Speciality z dýně „Dýňování“
„Dýňování“ Kurz vaření a připravování dýní je velmi oblíbený kurz podzimního času. Dozvíte se vše o přípravě dýní a její přípravy pro skvělé a jedinečné pokrmy z tohoto plodu. Kombinace koření, cukru, bylinek, chilli a třeba i medu je pro dýni nezbytnou součástí, která z ní udělá královnu podzimní kuchyně. Co se naučíte Menu a Continue Reading
Steak & Burger
Náš kurz „Steak & Burger“ – Ukážeme si přípravu masa před grilováním a řekneme si vše o tom jak úspěšně připravit steaky a hamburgry. Tak hurá do našeho studia plného vůně grilovacího koření a pochoutek, které určitě rádi vyzkoušíte s Vašimi přáteli. Naučíme se dělat hamburgerové bulky z kynutého těsta, cibulovou marmeládu a nevšední přílohy, Continue Reading
Steaky?
Tento druh kurzu je výhradně pro masožrouty a to od A, až do Z. Budeme připravovat steaky z býka, z plemene Charolais (CZ), Aberdden Angus (US). Ukážeme si, ze které části býka maso na steaky pochází, kde se nachází a jak se připravuje. Vysvětlíme si jaké stupně propečenosti se v praxi používají, a jak se Continue Reading