Kurzy

Steaky
Tento druh kurzu je výhradně pro masožrouty a to od A, až do Z. Budeme připravovat steak z býka, z plemene Charolais (CZ), nebo z plemene Aberdden Angus (US). Ukážeme si, ze které části býka maso na steaky pochází, kde se nachází a jak se připravuje. Vysvětlíme si jaké stupně propečenosti se v praxi používají, Continue Reading
Laos, Kambodža,Thajsko
Asijská kuchyně je z velké části zastoupena zeleninou, ovocem, bylinkami, masem, rybami a rýží, proto je velmi lehce stravitelná, zdravá a výživná. Jídla jsou barevná, čerstvá a velmi netraiční. Jídla, které budeme připravovat jsou rychlá, plná chutí a barev, velmi dobře stravitelná a použité ingredience se lehce seženou ve všech dostupných obchodech. Tak pojďte si Continue Reading
Masové speciály & Svět
Naučíme Vás zacházet s masem, steaky, kořením a marinádami. Budete si maso užívat jako nikdy a ještě si ho připravíte podle svého. Uvidíte jak se dá s masem pomazlit a maso Vám ukáže jak chutná a voní. Steaky, ale i netradiční masa, se dají připravit tak, že...
Chřestové pochoutky M.D.Rettigové
Česká klasika ve spojení s M.D.Rettigovou je opravdu kurz, který je perlou české kuchyně. Naučíte se klasiku staročeské kuchyně a vnoříte se do časů 18 a 19 století, kde jsou kořeny české...
Začátečníci 4 kurzy
Kurz je určen pro začátečníky, kteří se chtějí naučit vařit, nebo pro ty, kteří se chtějí ve vaření zdokonalit. Kurz je veden formou zábavy a pohodového vaření v rodinném kuchařském studiu. Naučíme Vás od polévek, předkrmů, hlavních jídel až po dezerty téměř vše! Nemusíte se obávat stresu a vysmívání, že něco neumíte nebo něčemu nerozumíte. Jsme tu od toho, že Vám rádi pomůžeme a poradíme úplně...