Léto v ohni
Jak udělat perfektní letní grilovačku? Jak připravit maso na gril a jaké maso použít, aby bylo jako dort? A nakonec jak maso namarinovat a naložit k přípravě na gril, oheň nebo rožeň? To vše si odnesete z našeho nového kurzu Léto v ohni.
  • Datum: 12.6.2018
  • Začátek v 18.00h
  • Čas trváni cca 4h
  • Lektor:
    Martin Lev, Jakub Lev
  • Cena 2200,-
[fb_like]

Co se naučíte
- Vepřová krkovice v medovo-hořčičné marinádě s mátou, česnekem a zázvorem
- Hovězí roštěná, rolovaná s listy špenátu, parmazánu a nakládané slaniny
- Žampióny s olivami, olivovým olejem, sýrem a pečenými rajčaty
- Cibulové pivní kroužky s chilli dipem a koriandrem
- Pečená červená řepa s balsamikem a tymiánem

- přílohy, které se perfektně hodí ke grilovaným pokrmům

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2018