Léto v ohni
Jak udělat perfektní letní grilovačku? Jak připravit maso na gril a jaké maso použít, aby bylo jako dort? A nakonec jak maso namarinovat a naložit k přípravě na gril, oheň nebo rožeň? To vše si odnesete z našeho nového kurzu Léto v ohni.
  • Datum: 28.6.2016
  • Začátek v 18.00h
  • Čas trváni cca 4h
  • Lektor:
    Martin Lev, Jakub Lev
  • Cena 1900,-
[fb_like]

Co se naučíte
- Vepřové žebírka mari nované v medu, chilli, limetce a černém pivu
- Panenka plněná sýrovým krémem, koriandrem a parmazánem
- Kuřecí špikované supreme se sušeným rajčetem, podávané s medovo-hořčicovým dipem
- Hovězí filovaný roštěnec s omáčkou z čerstvého manga, amanasu a máty

- Pečená červená řepa s balsamikem a meduňkou, bramborové placičky s cuketou, pečené pariky s bylinkami
- dip, omáčky
- přílohy, které se perfektně hodí ke grilovaným pokrmům

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2017