Polévkový glóbus světa
Polévka je grunt, polévka je to co na stole nesmí chybět, polévka je začátek dne, polévka je prostě základ! Naučíme Vás polévky z celého světa. Začneme v Asii pak skočíme do Evropy a zastavíme se i v Americe.
Pojdte si zavařit a ochutnat různé polévky, husté, vývarové, zeleninové i masité. Kurz, který si říká o to aby jste si ho zkusili určitě stojí za to a nebude litovat!!!
  • Datum: 9.1.2018 (leden, únor, březen, duben 2018)
  • Začátek v 18.00
  • Čas trváni cca 3,5h

  • Martin Lev, Jakub Lev
  • Cena 1900,-

Co se bude připravovat:

Pečený jemný dýňový krém s praženými semínky, balsamikem a panneským olivovým olejem, křupavé hórly

Thajská ostrá polévka s kuřecím masem, limetkou, černou houbou, zeleninou, kokosovým mlékem a rýžovými nudlemi

Tradiční italská polévka z rajčat, bazalky, tymiánu, lžící zakysané smetany a plátky parmazánu

Omáčky
-polévky – husté
-polévky – vývarové
-polévky – kombinované
-koření do polévek
-polévkové jíšky


-
Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2017