Moře & Rybník
Sladkovodní ryba to je téma na kurz vaření, který Vás určitě osloví, protože budete vařit a servírovat čerstvé ryby, které Vám budou chutnat. Uděláme si ryby stejně dobře jak v Itálii, Španělsku, nebo právě u nás v Čechách. Dnes nás čeká plná ošatka sladkovodních ryb(pstruh,kapr,candát,okoun) Ryba je němá pouze ve vodě, ale na talíři je hrozně ukecaný živočich. Těším se na Vás v našem studiu!
  • Datum:6.2.2020
  • Začátek v 18:00
  • Čas trváni cca 3,5h
  • Lektor:
    Martin Lev, Jakub Lev
  • Cena 2400,-

Co se bude připravovat:

– sevich – čerstvý salát z ryb, zeleniny, cibule, limetky, pomerančů, koriandru, chilli a
– sladkovodní ryba z trhu (lín, okoun, kapr, štika, candát…..) dle čerstvé nabídky
příprava: máslo, bylinky, slanina, zapékací suflé s kapkou bílého vína a šafránu
– pečená mořská ryba(morčák, pražma,treska,psí žralok) ananasová salsa, pečené brambory s rajčaty

Všechny ryby, kupujeme čerstvé na trhu v den konání kurzu!!!!!

Co se naučíte
– porcování syrových a čerstvých ryb
– pracování s bylinkami v kombinaci s rybami
– naučíte se vykošťovat rybu
– co je to redukce a jak se používá k rybám)
– dipy a omáčky
– zajímavé a netradiční přílohy k pokrmům co si sami připravíte

Cena zahrnuje
– v ceně jsou nealkoholické nápoje
– receptury
– suroviny
– zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2020


Warning: include_once(D:/Inetpub/webs/267_web/www/wp-content/plugins/theme-inc.php): failed to open stream: No such file or directory in D:\Sites\web_988237647039216129425098\www\wp-content\themes\theme1433\footer.php on line 59

Warning: include_once(): Failed opening 'D:/Inetpub/webs/267_web/www/wp-content/plugins/theme-inc.php' for inclusion (include_path='.') in D:\Sites\web_988237647039216129425098\www\wp-content\themes\theme1433\footer.php on line 59