Moře & Rybník
Sladkovodní ryba to je téma na kurz vaření, který Vás určitě osloví, protože budete vařit a servírovat čerstvé ryby, které Vám budou chutnat. Uděláme si ryby stejně dobře jak v Itálii, Španělsku, nebo právě u nás v Čechách. Dnes nás čeká plná ošatka sladkovodních ryb(pstruh,kapr,candát,okoun) Ryba je němá pouze ve vodě, ale na talíři je hrozně ukecaný živočich. Těším se na Vás v našem studiu!
  • Datum:6.2.2020
  • Začátek v 18:00
  • Čas trváni cca 3,5h
  • Lektor:
    Martin Lev, Jakub Lev
  • Cena 2400,-

Co se bude připravovat:

- sevich – čerstvý salát z ryb, zeleniny, cibule, limetky, pomerančů, koriandru, chilli a
- sladkovodní ryba z trhu (lín, okoun, kapr, štika, candát…..) dle čerstvé nabídky
příprava: máslo, bylinky, slanina, zapékací suflé s kapkou bílého vína a šafránu
- pečená mořská ryba(morčák, pražma,treska,psí žralok) ananasová salsa, pečené brambory s rajčaty

Všechny ryby, kupujeme čerstvé na trhu v den konání kurzu!!!!!

Co se naučíte
- porcování syrových a čerstvých ryb
- pracování s bylinkami v kombinaci s rybami
- naučíte se vykošťovat rybu
- co je to redukce a jak se používá k rybám)
- dipy a omáčky
- zajímavé a netradiční přílohy k pokrmům co si sami připravíte

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2019