Není ryba, jako ryba
Sladkovodní ryba to je téma na kurz vaření, který Vás určitě osloví, protože budete vařit a servírovat čerstvé ryby, které Vám budou chutnat. Uděláme si ryby stejně dobře jak v Itálii, Španělsku, nebo právě u nás v Čechách. Dnes nás čeká plná ošatka sladkovodních ryb(pstruh,kapr,candát,okoun) Ryba je němá pouze ve vodě, ale na talíři je hrozně ukecaný živočich. Těším se na Vás v našem studiu!
  • Datum:24.4.2017
  • Začátek v 18:00
  • Čas trváni cca 4h
  • Lektor:
    Martin Lev, Jakub Lev
  • Cena 2000,-

Co se bude připravovat:
- pstruh/lín nadívaný ořechy a šalotkou, pečený s limetkovým máslem
- kapřík rolovaný s kuřecí fáší a listy špenátu
- pečený candát/štika s carpáčem z červené řepy a balzamikovou redukcí
- čerstvá ryba koupená na trhu právě pro náš kurz(dle nabídky)

Co se naučíte
- co je tarta
- porcování syrových a čerstvých ryb
- pracování s bylinkami v kombinaci s rybami
- naučíte se vykošťovat rybu
- co je to redukce a jak se používá k rybám)
- dipy a omáčky
- zajímavé a netradiční přílohy k pokrmům co si sami připravíte

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2017