Portugalský „Especial“
Netradiční kuchyně jako je Portugalsko, je spojená s netradičním zážitkem. Připravíme si čerstvé slávky čerstvým špenátem,česnekem a bílým vínem s trhanou bagetou, ukážeme si, jak připravit skvělou Caldo verde – tradiční portugalská polévka a Espetada – špíz z masa a mořských plodů to jsou nezapomenutelná jídla, která si pak můžete připravovat doma.
Už teď se na Vás těšíme v Portugalské kuchyni :) .
  • Datum:6.11.2019
  • Začátek v 18.00h (pracovní den)
  • Čas trváni cca 4h
  • Lektor:
    Martin Lev
  • Cena: 2300,-

Co se bude připravovat:

- Caldo verde – tradiční portugalská polévka
- Espetada – špíz z masa a mořských plodů
- Conchas – slávky s bílým vínem, mořskou solí, čerstvým špenátem a česnekem

Co se naučíte
- jak pracovat s mušlemi
- ukážeme si práci s kořením a mořkými plody
- co je typické pro Portugalsko
- jak udělat polévku s obměnami
- druhy marinád a koření na maso a mušle

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

Změna programu a surovin vyhrazeno pro studio Šelma v kuchyni!

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2019