Speciality světa
Netradiční masa jsou spojená s netradičním zážitkem. Naše babičky věděly, co je dobré, a my si to připomeneme v modernějším pojetí dnešní gastronomie. Zkusíme si udělat hovězí pupek plněný čerstvým špenátem a mladým česnekem. Ukážeme si, jak připravit skvělá a nezapomenutelná jídla, která si pak můžete připravovat doma z kousku masa koupeného u českého řezníka za pár korun.  Těšte se a my Vás vše toto naučíme v klidu a pohodě.
  • Datum:2018
  • Začátek v 18.00h (pracovní den)
  • Čas trváni cca 4h
  • Lektor:
    Martin Lev
  • Cena: 2300,-

Co se bude připravovat:

- husí rillettes s cibulí, česnekem a pomerančem
- vepřový skirt, marinovaný s medem, zázvorem a tymiánem
- ossobuco s kořenovou zeleninou,bílým vínem a bobkovým listem

Co se naučíte
- jak pracovat se skirtem a jak ho zamotat, naplnit a upéct
- ukážeme si kde se nachází maso, s kterým budeme pracovat(porcování hov.masa)
- co je osso buco a jak se připravuje
- jak udělt skvostné rillettes
- druhy marinád a koření

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2018