Večeře,párty & S.O.S.
Večeře, párty a rychlé vaření, to je to oč tu běží. Naučíte se zacházet se surovinami, kořením, masem, krevetami a tepelnou i netepelnou úpravou pokrmů a prezentací na talíře nebo na párty formou finger foodu. Polévka je skvělá věc a ještě k tomu taková jako je italská rajčatová s parmazánem a krutóny, to je prostě vynikajicí záležitost na večeři i páry. Avokádová pomazánka v kombinaci s chilli a bylinkami je také lehké a velmi efektní papáníčko a kompozice salátů to jenom umocní s kombinací z filovanou roštěnou z býka si z obyčejného salátu uděláte krále večrního stolu.
  • Datum:2019
  • Začátek v 18.00h
  • Čas trváni cca 4h
  • Lektor:
    Martin Lev, Jakub Lev
  • Cena 2200,-
[fb_like]

Co se bude připravovat:

- Trhané kuřecí maso s avokádem, kukuřicí, fazolkami, pikantní omáčkou a křupavou brioškou
- Polévka z drcených rajčat s bazalkou, krevetami, parmazánem, lžící smetanového krému a pečenými česnekovými krutónky
- Kompozice listových salátů s filovaným hovězím roštěncem, pečeným slaninových chipsem, sezamem, cherry rajčaty a slaným
sýrem, doplněná o balsamikovo-medový dip

Co se naučíte
- avokádová pomazánka
- namíchat koření a ingredience
- rychlá a vynikajicí polévka s více variacemi
- ochucovat a sladit suroviny tak , aby vše bylo harmonické
- jaké saláty vybrat
- práce s hovězím steakovým masem
- dipy a omáčky

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

Změna menu vyhrazena!!

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2019