Paštiky
Paštiky, teriny, paté to jsou pokrmy, které mají svojí zvláštnost,chuť i barvu. Můžou být ze zeleniny,masa,vajec,zvěřiny,hub i dalších surovin. Náš kurz se bude tentokrát zabývat přípravou masových paštik a terin. Naučíme se zacházet s kořením a hustotou směsí,tepelnou i netepelnou úpravou a prezentací těchto pokrmů na talíře nebo jako finger food.
  • Datum: 2015
  • Začátek v 18.00h
  • Čas trváni cca 4h
  • Lektor:
    Martin Lev, Jakub Lev
  • Cena 1800,-
[fb_like]

Co se bude připravovat:
- paté z kuřecích jatýrek s míchaným pepřem,jalovcem a brusinka
- kachní paštika s kousky pistácií,šalvěje,pomerančového likéru a slaniny
- vepřová staročeská terina s kousky masa,zeleniny a čerstvé majoránky
- zeleninová terina se sýrem cottage a uzeným lososem

Co se naučíte
- tepelně připravit směs na paštiku/terinu
- namíchat koření a ingredience
- ochucovat a sladit suroviny tak , aby vše bylo harmonické
- práce s aspikem/želatinou
- dipy a omáčky k paštikám a terinám

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje a víno
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2017