Putování Asií
Thajsko, Vietnam, Barma, Indonésie, Pakistán, Korea to vše je součástí našeho kurzu „cesty po Asii“. To vše si spolu vyzkoušíme, to vše si uvaříme, to jinde nezažijete pouze a jen u nás ve studiu. Příjemná hudba vše doladí k Vaší spokojenosti a teď jdeme na vaření.
Asie je krásná kuchyně, bohatá na suroviny a na chutě a my je zrealizujeme do praktické části a uděláme si senzační recepty a Vy budete opravdu happy a určitě si odnesete od nás pár dobrých receptů a nápadů, co vyčarovat doma a ukázat se mezi Vašimi známými s Asijskou kuchyní.
  • Datum: 19.4.2017
  • Začátek v 18.00h
  • Čas trváni cca 4h
  • Lektor: Martin Lev
  • Cena 2000,-

Co se bude připravovat:

- pečené batátové půlky s chilli, limetkou a avokádem, doplněné o krevety a koriandr
- vepřové tenké dlouhé nudličky se zelenými fazolkami, houbami a bambusem
- kuřecí kari s citrónovou trávou, bazalkou a ořechy
- pečené banány s palmovým cukrem a čokoládou, kokosová omáčka

Co se naučíte
- koření jaké se používá v Asii
- co je základem kari a jaké jsou druhy
- jak se pracuje s citrónovou trávou a bylinkami v Asii
- i vepřové se v Asii dá připravovat a Vy se to naučíte
- sladké omáčky a dezerty z čerstvého ovoce

Přílohy
- nudle thajské
- jasmínová rýže

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2017