Ryby/mušle/chobotnice
Čerstvé ryby jsou bezvadná záležitost a pro přípravu dobrého rybího jídla jsou základ úspěchu. Dnešní výběr čerstvých ryb je opravdu veliký a je z čeho si vybírat. Jednoduchá a barevná příprava je to co Vás během kurzu naučíme a co si sami vyzkoušíte a naučíte. Chobotnice sice vypadá ošklivě, ale chutná přesně naopak!!
  • Datum: 9.3. 2016
  • Začátek v 18.00h (pracovní den)
  • Čas trváni cca 4h
  • Lektor:
    Martin Lev, Jakub Lev
  • Cena 2000,-
[fb_like]

Co se bude připravovat:
- seviche s čerstvých ryb, avokáda, koriandru a kompozicí listových salátů
- pražmu/ropušnice/ na červeném kari, s fazolkami, sušenými rajčaty a parmasánovým chipsem (dle trhu)
- losos/treska dlouhovousá/morčák/ s limetkovým máslem, čerstvou papájou a bazalkou(dle trhu)
- chobotnice na červeném víně s kousky kořenové zeleniny, podávané s šalotkovým kuskusem (dle trhu)
- (nebo pečené čerstvé slávky s česnekem, vínem a bylinkami)

Co se naučíte:
- seviche a jeho příprava
- jak pracovat s čerstvou rybou
- jak se peče ryba v celku a jaké mohou být její náplně
jaké má vlastnosti chobotnice a její příprava
- jaké používat bylinky na rybu a jaké oleje dodají chuť rybě

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2017