Sladké pomyšlení
Dezerty, marcipán, pudinky a nákypy – to jsou sladké dobroty, které se u nás naučíte a budete s nimi překvapovat své milé doma. Sladkého není nikdy dost a tak vzhůru do světa medu, vanilky a laskomin, které v cukrařině nesmí chybět. Ukážeme si, jak připravit kvalitní karamel, lahodné muffiny nebo obyčejnou bábovku s tvarohem a rozinkami.
Česká kuchyně zahrnuje spoustu neuvěřitelných dobrot. Naučíme se klasické české kynuté buchty, borůvkový koláč s drobenkou a skořicovým cukrem, tvarohové knedlíky plněné meruňkami a mátou a další a další recepty.
Sladké sny se dají plnit i mimo českou kuchyni. Sáhneme i po receptech ze světových kuchyní. Takový mrkvový dort s cukrovou čepicí nebo sýrový dort s hnědým cukrem a karamelem taky není k zahození. Tak vzhůru do tajů sladkého světa, plného vanilkového prachu, vůní fialek a čokolády!!!Pro tento kurz máme připravené následující dobroty.
  • Datum: 29.4.2014
  • Začátek v 18.00h (pracovní den)
  • Čas trváni cca 4h
  • Lektor:
    Martin Lev,
  • Cena 1900,-
[fb_like]

Co se bude připravovat:
- suflé s bílou čokoládou
- šumavský nefalšovaný borůvkový koláč s drobenkou a skořicí
- panna cotta s vanilkou a omáčkou z čerstvého ovoce
- jablkovo-hruškový pai s karamelem a meduňkou
- čokoládový mousse s kousky bílé čokolády a malinami

Co se naučíte
- kynuté těsto
- pracovat s cukrem a připravit karamel
- americké speciality jako mrkvový dort
- těsto na pai
- jak vyrobit mouuse s různými obměnami

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje a víno
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia
- wifi

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2017