Speciality z dýně „Dýňování“
„Dýňování“
Kurz vaření a připravování dýní je velmi oblíbený kurz podzimního času. Dozvíte se vše o přípravě dýní a její přípravy pro skvělé a jedinečné pokrmy z tohoto plodu. Kombinace koření, cukru, bylinek, chilli a třeba i medu je pro dýni nezbytnou součástí, která z ní udělá královnu podzimní kuchyně.
  • Datum: 10.10.2016
  • Začátek v 18.00h
  • Čas trváni cca 4h
  • Lektor:
    Martin Lev, Jakub Lev
  • Cena 1900,-
[fb_like]

Co se naučíte

Menu a jeho příprava
- Jemná dýňová polévka s čerstvým koriandrem a krevetou
- Nadívaný krocaní stehýnko s domácí bylinkovou nádivkou, bramborovo-dýňové pyré, drůbeží grevy se smetanou
- Selečí vepřová panenka obalená v hrubém pepři a sezamu, podávaná s pečenou dýní, medem a chilli
- Tradiční dýňový koláček s karamelem, mátou a zakysanou smetanou, sypaný ořechy

- jaké máme druhy dýní
- jak připravit dýně na pečení a vření
- kombinace dýní a koření
- dýně v kombinaci s masem
- i z dýně je bezvadný dezert

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje a víno
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2017