Masové speciály & Svět
Kurz vaření : Speciální steaky a netradiční masa
Naučíme Vás zacházet s masem, steaky, kořením a marinádami. Budete si maso užívat jako nikdy a ještě si ho připravíte podle svého. Uvidíte jak se dá s masem pomazlit a maso Vám ukáže jak chutná a voní. Steaky, ale i netradiční masa, se dají připravit tak, že vám vyrazí dech a někdy změní svůj postoj i ortodoxní vegetarián :)

- Dlouho tažený hovězí pupek, natrhaný a spojený s domácím relišem a ostrou thajskou omáčkou, plněná brioška
- Hovězí lýčka z býka, redukce z červeného vína, švestek, badyánu a skořice, bramborovo-batátové pyré
- Grilovaná hovězí veverka s výraznou pepřovou omáčkou a kapkou slivovice, pečená brambory v celku

Co se naučíte:

- teplá omáčka z červeného vína
- domácí reliš
- brioška
- batátové pyré

  • Datum: 2018
  • Začátek v 18.00h
  • Čas trváni cca 4h
  • Lektor: Martin Lev, Jakub Lev
  • Cena 2300,-


 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2018