Speciální masa – degustace steaků
Kurz vaření : Speciální steaky a netradiční masa
Naučíme Vás zacházet s masem, steaky, kořením a marinádami. Budete si maso užívat jako nikdy a ještě si ho připravíte podle svého. Uvidíte jak se dá s masem pomazlit a maso Vám ukáže jak chutná a voní. Steaky, ale i netradiční masa, se dají připravit tak, že vám vyrazí dech a někdy změní svůj postoj i ortodoxní vegetarián
- NY Strip Steak s tukovým krytím
- Hovězí loupaná plec z býka
- Hovězí konfitovaná žebra s červeným vínem a kořenovou zeleninou
- Suprime kuřecí s kostí (sous-vide)
- teplé omáčky ke steakům(švestková s vinnou redukcí, parmasánová s pepřem…..)
- vybrané studené dipy
- nevšední přílohy
- Datum:25.11.2015
- Začátek v 18.00h
- Čas trváni cca 4h
- Lektor: Martin Lev, Jakub Lev
- Cena 2700,-
Názor na kurz
Powered by Facebook Comments