Speciální steaky a netradiční masa

Speciální masa – degustace steaků

Kurz vaření : Speciální steaky a netradiční masa
Naučíme Vás zacházet s masem, steaky, kořením a marinádami. Budete si maso užívat jako nikdy a ještě si ho připravíte podle svého. Uvidíte jak se dá s masem pomazlit a maso Vám ukáže jak chutná a voní. Steaky, ale i netradiční masa, se dají připravit tak, že vám vyrazí dech a někdy změní svůj postoj i ortodoxní vegetarián

- NY Strip Steak s tukovým krytím
- Hovězí loupaná plec z býka
- Hovězí konfitovaná žebra s červeným vínem a kořenovou zeleninou
- Suprime kuřecí s kostí (sous-vide)

- teplé omáčky ke steakům(švestková s vinnou redukcí, parmasánová s pepřem…..)
- vybrané studené dipy
- nevšední přílohy

  • Datum:25.11.2015
  • Začátek v 18.00h
  • Čas trváni cca 4h
  • Lektor: Martin Lev, Jakub Lev
  • Cena 2700,-


 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2017