Chřestové pochoutky M.D.Rettigové
Kurz vaření : Česká klasika v podání M.D.Rettigové
Česká klasika ve spojení s M.D.Rettigovou je opravdu kurz, který je perlou české kuchyně. Naučíte se klasiku staročeské kuchyně a vnoříte se do časů 18 a 19 století, kde jsou kořeny české gastronomie.
Naučíte se používat koření, dělat základy, kombinovat suroviny a dochucovat tak, abyste se svým výrobkem byli spokojeni.
  • Datum: 15.5.2018
  • Začátek v 18.00
  • Čas trváni cca 3,5h
  • Martin Lev, Jakub Lev
  • Cena 2100,-

Co se bude připravovat:

- Polévka z chřestu, smetany a kousky lososa
- Chřestový košíček s nakládanou slaninou, sýrem a hruškami
- Kuřecí marinované prsíčko s bylinkami, jemná staročeská nádivka s ořechy a chřestem, grenaille
- Rebarbora s chřestem, karamelem a mátou

Omáčky


-
Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

Změna menu nebo surovin vyhrazeno!

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2018