Steak, burger & Křídla
Nový speciální kurz zaměřený pro masožravce, který vám poodhalí speciality z masa. Steaky, hamburgery i křídla. Marinády, omáčky, dipy a bylinky to je to oč tu běží :)
Pečení, grilování i nakládání z Vás udělá mistra grilu i kuchyně. Tento kurz Vás bude opravdu bavit a myslíme si, že i velmi chutnat. Kdo zkusí tento kurz bude mít vzpomínky na celý život :)

  • Datum: 17.12.2019 / 9.1.2020 / 28.1.2020 /25.2.2020 /
  • Začátek v 18.00
  • Čas trváni cca 3h
  • Lektor: Martin Lev, Jakub Lev
  • Cena: 2500,-

Příprava:

- Kuřecí křidélka Caribic, hranolky z čerstvé zeleniny
- BBQ hamburger s cibulí, uzenou majonézou, rajčetem a čedarem
- Hovězí Striploin steak s omáčou z růžového a citrónového pepře
- Pečené brambory ve slupce s bylinkovým tvarohem

Co se bude připravovat:

-
Cena zahrnuje
Cena zahrnuje

• v ceně jsou nealkoholické nápoje
• receptury
• suroviny
• zapůjčení zástěry

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2019