Steak, trhané maso & Kuře
Tento druh kurzu je výhradně pro masožrouty a to od A, až do Z. Budeme připravovat steaky, ukážeme si, ze které části býka maso na steaky pochází, kde se nachází a jak se připravuje. Vysvětlíme si jaké stupně propečenosti jsou a jak se v praxi používají. Steaky jsou čerstvé, připravované výhradně na váš kurz a Vy si ho teprve doladíte k dokonalosti. Naučíte se připravit i vhodnou přílohu a stejně famózní omáčku. Kukuřičné kuřátko zabalíme do slaninového kabátku a uvidíte jako se bude měnit v malý zázrak. Z vepřového si uděláme skvělý asijský pokrm z trhaného masa a zeleniny, který se hodí nejen do sendvičů, ale i jako samostatné jídlo se skvělou přílohou. To vše je připraveno pro tento kurz a pro masové orgie, které zažijete.
  • Datum:14.1.2020 / 4.2.2020 / 13.2.2020/
  • Začátek v 18.00h
  • Čas trváni cca 3,5h
  • Martin Lev, Jakub Lev
  • Cena 2500,-

Co se bude připravovat:

- Hovězí Striploin steak s pepřovou omáčkou z růžového a zeleného pepře, pomerančová šťáva
- Vepřové trhané maso s ostrou asijskou omáčkou, cibulkou, paprikou, sezamem a česnekem
- Kuřecí bochánky v kabátku z nakládané Irské slaniny s PIRIPIRI kořením a kapkou podmáslí

- Kompozice listových salátů s balsamikem
- Grilované půlené brambory ve slupce s hrubým kořením a tekutým kouřem
- Rolované pečené sýrové horly


:

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

Změna vyhrazena pro úpravu menu a surovin!

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2019