Španělská kuchyně – nové
Vybrali jsme pro Vás to nejlepší, ze španělské kuchyně. Podřídíme si na pár hodin Španělsko a necháme se unášet recepty této skvělé kuchyně. Budeme připravovat ty nejchutnější a nejznámější specialitky. Těšte se, my se na Vás taky těšíme.
  • Datum:26.9.2017
  • Začátek v 18:00h
  • Čas trváni cca 3,5h
  • Lektor:
    Martin Lev
  • Cena 2000,-

Co se bude připravovat:

- Plněné avokádo krevetami, limetkovou rukolou a sýrovým krutónem
- Hovězí roštěná na olivách s brambory, sušenými rajčaty a červenou řepou
- Andaluské karbanátky se sušenou šunkou, petrželkou, žloutkem a šafránem
- Fíky v cukrovém sirupu s mátou a ořechy

Co se naučíte
- úprava krevet
- namíchat koření a ingredience
- ochucovat a sladit suroviny tak , aby vše bylo harmonické
- práce s bylinkami, masem a zeleninou

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2017