Světové steaky 3
Tento druh kurzu je výhradně pro masožrouty a to od A, až do Z. Budeme připravovat steaky z býka, z plemene Charolais (CZ), Aberdden Angus (US). Ukážeme si, ze které části býka maso na steaky pochází, kde se nachází a jak se připravuje. Vysvětlíme si jaké stupně propečenosti se v praxi používají, a jak se nazývají odborně v gastronomii. Vyzkoušíme si marinády, láky a nepřeberné množství koření a jejich možné spojení k přípravě steaků. Steaky jsou čerstvé, připravované výhradně na váš kurz a Vy ho teprve doladíte k dokonalosti. Naučíte se ke steakům připravit i vhodnou přílohu a stejně famózní omáčku nebo studený dip. To vše je připraveno pro tento kurz a pro steakové orgie, které zažijete.
  • Datum: 7.9.2017
  • Začátek v 18.00h
  • Čas trváni cca 3,5-4h
  • Lektor:Martin Lev
  • Cena 2300,-

Co se bude připravovat:

- neupravovaná roštěná s tukovým krytím, sypaná hrubým barevným pepřem a marinovaná tekutým kouřem
- hovězí oříšek z býka s parmazánem a hymalájskou solí (Baby Beef)
- selečí panenka obalená v irské slanině, jemná medovo-ústřicová omáčka
- pečené ovoce s limetkou a meduňkou

brmamborovo-batátové hranolky s chilli a zázvorem
kompozice listových salátů se sezamem a hořčičným dresinkem
dýňové pyré s pažitkou a pečenou šalotkou

Přílohy:

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2017