Steak jako bejk :)
Tento druh kurzu je výhradně pro masožrouty a to od A až do Z. Budeme připravovat steaky z býka, z plemene Charolais (CZ), Aberdden Angus (US). Ukážeme si, ze které části býka maso na steaky pochází, kde se nachází a jak se připravuje. Vysvětlíme si jaké stupně propečenosti se v praxi používají a  jak se nazývají odborně v gastronomii. Vyzkoušíme si marinády, láky a nepřeberné množství koření a jejich možné spojení k přípravě steaků. Naučíte se ke steakům připravit i vhodnou přílohu a stejně famózní omáčku nebo studený dip. To vše je připraveno pro tento kurz a pro steakové orgie, které dnes zažijete.
  • Datum: 23.5.2017
  • Začátek v 18.00
  • Čas trváni cca 4h
  • Lektor: Martin Lev
  • Cena 2300,-

Co se bude připravovat:

- Hovězí filovaný malý ořech z býka, redukce z barevného pepře a smetany
- NY Strip steak s tukovým krytím a redukcí z višní a červeného vína
- Selečí vepřová panenka omotaná slaninou z vepřového boku, marinovaná s čerstvými bylinkami a parmazánem
- Pečený banány s čokoládou a chilli

Přílohy
- bramborovo-květákové pyré s máslem
- batátové hranolky s chilli a koriandrem
- pečená červená řepa s medem a bazalkou

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2017