Žebra, křídla & steaky
Tento druh kurzu je výhradně pro masožrouty a to od A až do Z. Budeme připravovat steaky z býka, z plemene Charolais (CZ), nebo Aberdden Angus (US). Ukážeme si, ze které části býka maso na steaky pochází, kde se nachází a jak se připravuje. Vysvětlíme si jaké stupně propečenosti se v praxi používají a  jak se nazývají odborně v gastronomii. Vyzkoušíme si marinády, láky a nepřeberné množství koření a jejich možné spojení k přípravě steaků, žeber a křídel. Naučíte se připravit i vhodnou přílohu a stejně famózní omáčku nebo studený dip. To vše je připraveno pro tento kurz, které dnes zažijete.
  • Datum: 15.1.2019 / 29.1.2019 / 14.2.2019
  • Začátek v 18.00
  • Čas trváni cca 3,5h
  • Lektor: Martin Lev
  • Cena 2700,-

Co se bude připravovat:

- Vepřová grilovaná žebírka s marinádou z čeného piva, tekutého kouře, česneku, hnědého cukru, švestek a čerstvého chilli

- Hovězí steaky z býka, podávaný se silnou redukcí z voňavých hub, kapkou bílého vína a rozmarýnu, pečená kořeněná brambora ve slupce s podmáslím

- Americká pečená kuřecí křidýlka s medem, zázvorem, drceným pepřem, rajčaty a sezamem, zeleninové hranolky, sýrový dip

Přílohy
- pita chleba s česnekem
- pečená brambora ve slupce s bylinkami a podmáslím
- zeleninové hranolky a sýrový dip

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

MOŽNÁ ZMĚNA RECEPTŮ VYHRAZENA :)

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2018