Žebra, křídla & steaky
Tento druh kurzu je výhradně pro masožrouty a to od A až do Z. Budeme připravovat steaky z býka, z plemene Charolais (CZ), nebo Aberdden Angus (US). Ukážeme si, ze které části býka maso na steaky pochází, kde se nachází a jak se připravuje. Vysvětlíme si jaké stupně propečenosti se v praxi používají a  jak se nazývají odborně v gastronomii. Vyzkoušíme si marinády, láky a nepřeberné množství koření a jejich možné spojení k přípravě steaků, žeber a křídel. Naučíte se připravit i vhodnou přílohu a stejně famózní omáčku nebo studený dip. To vše je připraveno pro tento kurz, které dnes zažijete.
  • Datum: 18.2.2020
  • Začátek v 18.00
  • Čas trváni cca 3,5h
  • Lektor: Martin Lev
  • Cena 2700,-

Co se bude připravovat:

– Vepřová grilovaná žebírka s marinádou z čeného piva, tekutého kouře, česneku, hnědého cukru, švestek a čerstvého chilli

– Hovězí steaky z býka, podávaný se silnou redukcí z voňavých hub, kapkou bílého vína a rozmarýnu, pečená kořeněná brambora ve slupce s podmáslím

– Americká pečená kuřecí křidýlka s medem, zázvorem, drceným pepřem, rajčaty a sezamem, zeleninové hranolky, sýrový dip

Přílohy
– pita chleba s česnekem
– pečená brambora ve slupce s bylinkami a podmáslím
– zeleninové hranolky a sýrový dip

Cena zahrnuje
– v ceně jsou nealkoholické nápoje
– receptury
– suroviny
– zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

MOŽNÁ ZMĚNA RECEPTŮ VYHRAZENA 🙂

 


Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2020


Warning: include_once(D:/Inetpub/webs/267_web/www/wp-content/plugins/theme-inc.php): failed to open stream: No such file or directory in D:\Sites\web_988237647039216129425098\www\wp-content\themes\theme1433\footer.php on line 59

Warning: include_once(): Failed opening 'D:/Inetpub/webs/267_web/www/wp-content/plugins/theme-inc.php' for inclusion (include_path='.') in D:\Sites\web_988237647039216129425098\www\wp-content\themes\theme1433\footer.php on line 59