Steak & Býk
Tento druh kurzu je výhradně pro masožrouty a to od A až do Z. Budeme připravovat steaky z býka, z plemene Charolais (CZ), Aberdden Angus (US). Ukážeme si, ze které části býka maso na steaky pochází, kde se nachází a jak se připravuje. Vysvětlíme si jaké stupně propečenosti se v praxi používají a  jak se nazývají odborně v gastronomii. Vyzkoušíme si marinády, láky a nepřeberné množství koření a jejich možné spojení k přípravě steaků. Naučíte se ke steakům připravit i vhodnou přílohu a stejně famózní omáčku nebo studený dip. To vše je připraveno pro tento kurz a pro steakové orgie, které dnes zažijete.
  • Datum: 2018
  • Začátek v 18.00
  • Čas trváni cca 3,5h
  • Lektor: Martin Lev
  • Cena 2600,-

Co se bude připravovat:

- Hovězí žebra s domácí marinádou, bylinkami, tekutým kouřem, barevným pepřem a kořenovou zeleninou
- NY Strip steak s tukovým krytím a redukcí z višní a brusinek
- Hovězí veverka obalená v kořeněném hrubém kabátku s bylinkami a sezamem, medovo-hořčicový dip

Přílohy
- křupavá bageta s parmzánem a česnekem
- pečená brambora se sušeným rajčetem a olivovým olejem
- zeleninové chipsy

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2018