Moře & Risotto
To vás bude bavit!!! Budete umět specialitky, které jsou velmi populární a efektivní pro případ, že Vás navštíví kamarád, přítel nebo snad milenka a Vy doma máte jen pár ingrediencí po ruce a nevíte, co z toho vykouzlit. A my Vám právě poradíme, ukážeme a pomůžeme skloubit tyto suroviny dohromady.
Ukážeme si, jak na to po chuťové a vizuální stránce. Zapojíme do toho trochu fantazie, trochu netradiční skloubení surovin a vznikne nám neopakovatelný zážitek.
  • Datum: 2018
  • Začátek v 18.00h (pracovní den) a v 11:00 (víkend)
  • Čas trváni cca 4h
  • Lektor:
    Martin Lev, Jakub Lev
  • Cena 2350,-

Co se bude připravovat:

- čerstvá mořská ryba s limetkovou marinádou, meduňkou, chilli papričkami a hrubou mořskou solí
(vybereme na trhu ráno v konání kurzu čerstvě dovezenou)
- pečené mušle v bílém víně s rajčaty, česnekem a bazalkou
- grilovaná chobotnice s pomerančem a rukolou, sépiové risotto s parmazánem, máslem a tygří krevetou

Co se naučíte
- pracovat s čerstvými bylinkami a řekneme si vše o skloubení bylinek s jinou zeleninou
- co s chobotnicí
- jaká rýže na risotto
- jak pracovat s mušlemi a jaké bylinky používat
- příprava ryb

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2018