Tapas (malé chuťovky)
To vás bude bavit!!! Budete umět rychlovky, které jsou velmi populární a efektivní pro případ, že Vás navštíví kamarád, přítel nebo snad milenka a Vy doma máte jen pár ingrediencí po ruce a nevíte, co z toho vykouzlit. A my Vám právě poradíme, ukážeme a pomůžeme skloubit tyto suroviny dohromady.
Ukážeme si, jak na to po chuťové a vizuální stránce. Zapojíme do toho trochu fantazie, trochu netradiční skloubení surovin a vznikne nám neopakovatelný zážitek. Tapas může být  v teplém stavu, takže si vyzkoušíme pár teplých mini předkrmů jak ze zeleniny, tak z masa i ovoce a studené nás taky neminou a to v široké škále možností.
  • Datum:2016
  • Začátek v 18.00h (pracovní den) a v 11:00 (víkend)
  • Čas trváni cca 4h
  • Lektor:
    Martin Lev, Jakub Lev
  • Cena 1600,-

Co se bude připravovat:
- budeme připravovat studené a teplé mini pohoštění
- naučíme se paštičku z husích a kuřecích jatýrek s pistácií
- jak se nakládá grilovaná zelenina s čerstvými bylinkami, sýrem a olivami
- jak skvěle zapadá losos do tapasu určitě oceníte
- tataráček z lososa i rychle tepelně upravený losos
- nachos se salsou a guacamolou (naučíme se salsu a čerstvou guacamolu)
- wrap balený v tortile se sýrem, rajčaty a hovězím masem
- tygří krevetka s bylinkovým máslem, koprem a cuketou
- švédský motaný chléb s grilovaným kuřecím masem, sýrem a ledovým salátem

Co se naučíte
- pracovat s čerstvými bylinkami a řekneme si vše o skloubení bylinek s jinou zeleninou
- naučíme se fígle při přípravě paštiky a řekneme si rozdíly mezi paštikami a terinami
- budeme improvizovat ve studiu se surovinami, které tam budou a je jen na vás jaký si vymyslíte tapas
- ukážeme si jak se upravuje tepelně losos a jaké jsou fáze přípravy
- a ještě mnoho dalšího

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje a víno
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia
- wifi

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2017