Thajská kuchyně
Thajská kuchyně je chutná, barevná a velice oblíbená. Používání kvalitních a autentických surovin je základem pro dobrou a chutnou Thajskou kuchyň. Thajská kuchyně může a nemusí být jenom o tom, že vše pekelně pálí a jde i o to jak sladit veškeré netradiční suroviny tak, aby jsme měli pokrm, který nám bude chutnat. My si uvaříme silnou ostrou polévku s kokosovým mlékem, zeleninou, nudlemi a masem.Ukážeme si grilované nudle s krevetami,chilli a koriandrem.
  • Datum: 14.11.2017 /
  • Začátek v 18.00h
  • Čas trváni cca3,5 až 4h
  • Lektor:
    Martin Lev, Jakub Lev
  • Cena 2100,-

Co se bude připravovat:

- tradiční ostrá polévka s masem, zeleninou, houbami, limetkou a koriandrem
- rýžové závitky s mungem klíčky, avokádem, salátem, okurkou a grepem
- thajské hovězí pruhy s kořenovou zeleninou, tmavou sojovu omáčkou, chilli, bazalkou a bílou ředkví
- banán s datlovou omáčkou a bílým chipsem

Co se naučíte
- koření jaké se používá v Asii
- co je základem pro Thajskou kuchyň
- jak se pracuje s citrónovou trávou a bylinkami v Asii
- jak zacházet s kořením a jeho použití v Thajsku

Přílohy
- nudle thajské
- jasmínová rýže

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

ZMĚNA SUROVIN A PŘIPRAVOVANÝCH JÍDEM – VYHRAZENA STUDIU ŠELMA V KUCHYNI !!

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2017