Zvěřinové dobroty
Zvěřina je prostě zvěřina. Není ničím jiným nahraditelná a má své specifika.Pracovat se zvěřinou je radost o kterou se s Vámi rádi podělíme. Ukážeme Vám jak se zvěřina rozděluje, jaké části jsou vhodné na hotovky a jaké na minutky. Zvěřina je divočina a my Vás naučíme chodit v divočině jako nikdo jiný! Hurá do lesů, luk a hájů.
  • Datum: 9.11.2016
  • Začátek v 18:00
  • Čas trváni cca 4h
  • Lektor:
    Martin Lev, Jakub Lev
  • Cena 2000,-
[fb_like]

Co se bude připravovat:
- guláš z divočáka s čerstvou majoránkou, kapkou černého piva a kousky voňavého jalovce
- srnčí ragů s liškami, tymiánem a smetanou, domácí bramborové placky
- bažant obalený v nakládané slanině s čerstvým rozmarýnem a divokou omáčkou s červeným vínem a švestkami
- tvarohový knedlíček s ostružinovou omáčkou a lžící zakysané smetany

Co se naučíte
- poznat divočinu a druhy masa zvěřiny
- namíchat koření a ingredience
- základy pro divokou zvěř
- práce s bylinkami a masem

Cena zahrnuje
- v ceně jsou nealkoholické nápoje
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

 

Názor na kurz

comments

Powered by Facebook Comments

                       

Naši partneři:

Kurzy vaření © 2017